Hier ben ik: Home | Top Categoriën | Herstel straatbeeld 2011

Herstel straatbeeld 2011

Hier kunt u alle informatie vinden die in de loop van de tijd geplubiceerd zijn

 

Tuindorp 't Lansink 100 jaar. Hoera: subsidieprovincie toegekend!

De provincie Overijssel heeft de subsidie voor het project Tuindorp 't Lansink toegekend. Daarmee kan er nu een echte doorstart worden gemaakt met alle aanmeldingen.

 

Wat houdt de regeling ook al weer in? De gemeente is benaderd door de provincie over de regeling 'Cultuur in de stad'. Daarvoor had de provincie Tuindorp 't Lansink in gedachten. Het gaat om een bedrag van euro 200.000,-. Een particuliere eigenaar mag per adres een aanvraag indienen en krijgt 20% subsidie voor restauratie aan de woning (voor onder andere kozijnen, dakkapellen, voordeuren en voegwerk) en 50% subsidie voor restauratie reconstructie van de erf afscheiding. De wijzigingen aan de woning moeten zichtbaar zijn vanaf de openbare weg en hebben betrekking op de voor- en zijgevels van de woning. Er is bewust gekozen de achterzijde niet mee te nemen. Het gaat om een bijdrage aan herstel die beleefbaar moet zijn voor elke burger.

 

Tot dusver hebben zich al bijna 80 eigenaren aangemeld. Heeft u ook belangstelling? Wilt u meer weten over het project? Meldt u aan op http://www.tuindorphengelo.nl/subsidie.html en benader uw buren ook, zo wordt het Tuindorp nog mooier.


logo provincie

 

Voor verder info klik hierondeer

 http://www.tuindorphengelo.nl/subsidie.html

 

Er zijn 0 subcategoriën en beschikbaar in Herstel straatbeeld 2011.

 

Er zijn 0 artikelen beschikbaar in Herstel straatbeeld 2011.

 

Er zijn 0 relaties beschikbaar in Herstel straatbeeld 2011.